درباره ما

وبلاگ

0935-856-5698

نگاه هفتم

آموزش ساخت خبرخوان در وردپرس

افزونه خبرخوان وردپرس این امکان را در اختیار شما قرار میده با با استفاده از فید وردپرس یا همون RSS سایت‌ها اقدام به نمایش مطالب سایر سایت ها در وردپرس کنید. به عبارت دیگه شما با استفاده از این افزونه قادر خواهید بود تا آدرس فید هر سایتی را در این افزونه وارد کنید تا مطالب این سایت در سایت شما نمایش داده شود. به عنوان نمونه فرض کنید دارای سایتی شرکتی یا فروشگاهی هستید که در کنار اون اقدام به نصب وردپرس در یک ساب دامنه و یا ساب دایرکتوری کردید که به عنوان وبلاگ ساخته شده و مطالب مربوط به سایتتون را در وبلاگ شرکت منتشر میکنید. حالا دنبال راهی هستید تا با استفاده از اون مطالب وبلاگ را در بخشی از سایت خودتون نشون بدین تا کاربران آخرین مطالب وبلاگ را مشاهده کنند، بنابراین میتونید تا با استفاده از افزونه‌ای که در این آموزش  معرفی میکنم اقدام به این کار کنید. پس اگر شما هم به دنبال این هستید تا مطالبی را از سایت دیگه از طریق RSS سایت نمایش بدین تا انتهای این آموزش همراه ما باشید.

افزونه خبرخوان وردپرس و نمایش مطالب سایر سایت ها

افزونه‌ای که قصد معرفی اونو دارم با عنوان WP RSS Aggregator در مخزن وردپرس به ثبت رسیده و تاکنون تونسته تا بیش از 50.000 نصب فعال و کسب امتیاز 4.4 را ازآن خودش بکنه که با استفاده از اون میتونید تا اقدام به نمایش مطالب سایر سایتها در وردپرس با استفاده از RSS کنید.

 

ءس از نصب و فعال سازی افزونه مشابه تصویر زیر منویی با عنوان RSS Aggregator اضافه خواهد شد. روی این منو کلیک کرده و سپس برای اضافه کردن اولین فید خودتون روی دکمه Add New کلیک کنید و یا اینکه به زیر منوی Add New مراجعه کنید تا مشابه تصویر زیر جزییات فید خودتون را وارد کنید.

 

 

حالا همونطور که در تصویر میبینید یک عنوان برای فید خود وارد کنید و سپس سایر اطلاعات را به ترتیب زیر تکمیل کنید.

URL: در این فیلد آدرس فید سایت خودتون را وارد کنید. دقت کنید که فید سایتی که وارد میکنید باید به همراه http:// باشه و برای اطمینان از اینکه فیدی که وارد کردید درست هست یا نه میتونید روی گزینه Validate feed کلیک کنید تا آدرس بررسی شده و نتیجه اون به شما نمایش داده شود.

Limit: در این بخش میتونید تا حداکثر تعداد فیدهایی که از این آدرس میخواهید تا در سایت نمایش داده شود را انتخاب کنید. در صورتی که فیدها به حد نصاب برسند و فید جدیدی نمایش داده بشه از این تعداد تعیین شده فیدهای قبلی حذف شده و دیگه نشون داده نخواهند شد.

: در صورتی که میخواهید تا با کلیک روی هر فید بازدید کننده به سایت مقصد هدایت بشه این گزینه را فعال کنید.

: با فعال کردن این گزینه هم در صورتی که دوتا فید با عنوان یکسان وجود داشته باشه صرفا یکی از اونها نمایش داده خواهد شد.

Link Source: با انتخاب این گزینه هم میتونید تا لینک دادن به صورس اصلی فید را فعال و یا غیرفعال کنید.

حالا بعد از اینکه تنظیمات دلخواه خودتون را برای فید انجام دادید روی دکمه Publish Feed کلیک کنید تا فید شما ساخته و منتشر شود. حالا مشابه تصویر زیر خواهید دید که آخرین عناوین فید براتون نمایش داده خواهند شد.

 

 

حالا با مراجعه به منوی Feed Items میتونید تا کلیه فیدهایی که به همین روش در ساست وردپرسی خودتون ایجاد کردید را مشابه تصویر زیر مشاده و مدیریت کنید. مدیریت فیدها در این بخش صرفا امکان حذف فیدها را به شما خواهد داد که میتونید ازشون استفاده کنید.

 

 

برای مدیریت هر فید هم میتونید به منوی اصلی افزونه مراجعه کنید تا لیستی از فیدهایی که ایجاد کردید برای شما نمایش داده شده و آنها را مدیریت کنید. برای این کار به منوی Feed Sources مراجعه کرده و سپس مشابه تصویر زیر عمل کنید.

 

 

View Items: با کلیک روی این گزینه به صفحه نمایش فیدها هدایت خواهید شد که میتونید مطالبی که برای هر فید منتشر شده را مشاهده کنید.

Fetch Items: با کلیک روی این گزینه میتونید تا فیدهای خودتون را به‌روز کنید تا در صورتی که فیدها به روز شده بودند و مطلب جدیدی بهشون اضافه شده بود در اینجا نمایش داده شوند.

Delete Items: با این گزینه هم میتونید تا فیدهایی که برای فید ساخته شده دریافت شدند را حذف کنید.

انتقال به زباله‌دان: در نهایت با کلیک روی این گزینه هم میتونید تا فید ساخته شده را به صورت کامل پاک کنید.

درون‌ریزی و برون‌ریزی فیدها در وردپرس

یکی از قابلیت‌هایی که این افزونه در اختیار شما قرار میده اینه که میتونید تا فیدهایی که از قبل دارید درون‌ریزی کرده و نمایش بدین و یا اینکه از فیدهایی که با این افزونه ایجاد کردید برای استفاده در سایت دیگه یک نسخه خروجی تهیه کنید. همچنین برای ساخت هر فید امکانی فراهم شده تا بتونید به صورت انبوه فید ایجاد کنید.

 

 

برای درون ریزی فیدها به صورت انبوه کافیه تا پس از اینکه به منوی Rss Aggregator> Import & Export مراجعه کردید مشابه تصویر بالا ابتدا در هر خط عنوان فید را وارد کرده و سپس یک کاراکتر ویرگول انگلیسی بعد از اون قرار بدین و بعد از اینکه یک فاصله دادید آدرس فید خودتون را وارد کنید. بعد از اینکه با همین فرمت هر فید خودتون را در یک خط وارد کردید روی دکمه Bulk Import کلیک کنید تا فیدهایی که تعیین کردید به صورت کلی در سایت وارد شوند و دیگه نیازی نباشه تا مشابه مرحله اول یکی یکی فیدهای خودتون را وارد کنید.

 

 

برای درون ریزی و برون ریزی فید وردپرس هم میتونید تا با مراجعه به منوی Rss Aggregator> Import & Export به بخش مربوطه مراجعه کرده و برای برون ریزی فید وردپرس از گزینه Export Settings استفاده کنید. در صورتی هم که از قبل یک فید دارید میتونید تا فایل درون‌ریز فید وردپرس را با انتخاب از بخش Browse و کلیک روی دکمه Import Settings فید خودتون را در وردپرس درون ریزی کنید.

 

 

تنظیمات افزونه خبرخوان وردپرس

Limit feed items stored by age: با استفاده از این گزینه میتونید تا تعداد فیدهای قابل دریافت بر اساس بازه زمانی مورد نظر را تعیین کنید تا نهایتا این تعداد فید در سایت دریافت شود.

Limit feed items stored per feed: با استفاده از این گزینه میتونید تا تعداد فیدهایی که میخواهید در سایت ذخیره شوند را تعیین کنید.

Limit feed items per import: با استفاده از این گزینه میتونید تا تعداد فیدهایی که در هر بار درون ریزی دریافت میشوند را محدود کنید که بیش از این حد مجاز در هر به‌روزرسانی فیدی دریافت نشود.

Import order: با استفاده از این گزینه میتونید تا ترتیب نمایش فیدها را تعیین کنید.

Feed processing interval: با استفاده از این گزینه میتونید تا مدت زمان هر به‌روزرسانی خودکار برای دریافت فیدها را وارد کنید.

Unique titles only: با فعال کردن این گزینه میتونید تا عنوان نوشته‌ها را نمایش دهید.

Custom feed URL: با استفاده از این فیلد میتونید تا آدرس دلخواه خودتون را برای نمایش فیدهای وردپرس وارد کنید. دقت کنید که برای نمایش فیدها از طریق ابزارک باید از این آدرس استفاده کنید تا فیدها در سایت نمایش داده شوند.

Custom feed Title: در این فیلد میتونید تا عنوان دلخواه خودتون را برای صفحه فیدها در وردپرس وارد کنید.

Custom feed limit: در این فیلد میتونید تا تعداد فیدهای قابل نمایش در صفحه فید دلخواه وردپرس را وارد کنید تا نمایش داده شود.

حالا برای نمایش هر فید در سایت وردپرسی خودتون کافیه تا به مسیر نمایش> ابزارک‌ها مراجعه کرده و ابزارکی که با نام RSS را مشاهده میکنید در بخشی از قالب که قصد دارید تا فید در اونجا نمایش داده بشه را مشابه تصویر زیر وارد کنید تا آخرین مطالب فید در سایت خودتون برای کاربران مشابه تصویر زیر نمایش داده شود.

 

 

بعد از ذخیره ابزارک مشابه تصویر زیر خواهید دید که فیدهای اضافه شده در هر سایتی مشابه نمونه زیر برای شما قابل نمایش هستند. حالا میتونید تا هر تعداد ابزارک که میخواهید تعیین کرده و بر اساس دسته‌بندی و… فیدهای هر سایتی را که در نظر دارید در سایت خودتون نمایش بدین.

 

 

امیدوارم این آموزش هم مورد توجه و پسند شما قرار گرفته باشه و با استفاده از این آموزش تونسته باشید تا اقدام به نمایش مطالب سایر سایت‌ها در سایت وردپرسی خودتون با استفاده از فید سایت کنید. اگر در رابطه با این آموزش سوال و یا مشکلی داشتید در بخش دیدگاه‌ها اعلام کنید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشم.

سامانه پشتیبانی نگاه