درباره ما

وبلاگ

0935-856-5698

آموزش افزودن فیلد دلخواه در صفحه ثبت نام وردپرس

افزودن فیلد دلخواه در صفحه ثبت نام وردپرس همواره یکی از نیازهای کاربران سایت‌هایی است که به صورت کاربر محور فعالیت دارند و قصد دارند تا اطلاعات بیشتری را از کاربرانی که در سایتشون ثبت نام میکنند را داشته باشند. همونطور که میدونید در حالت عادی هنگامی که امکان عضویت در وردپرس را فعال کرده باشید هرگاه کاربری اقدام به عضویت در سایت شما بکنه وردپرس به صورت پیش‌فرض اطلاعات ضروری مثل نام کاربری، ایمیل و رمز عبور را از وی میخواد و دیگه نمیتونید تا داده‌های بیشتری را از کاربران دریافت کنید. به عنوان نمونه فرض کنید میخواهید تا فیلدهای دیگه‌ای مثل جنسیت، سن، آی‌دی شبکه‌های اجتماعی، نحوه آشنایی با سایت و… را از کاربران خودتون بخواهید. در این صورت یکی از بهترین راه‌ها اینه که هنگام عضویت در سایت این اطلاعات را از کاربران بگیریم، چرا که بعد از عضویت کاربری اقدام به ویرایش این اطلاعات نمیکنه و کمتر پیش میاد.

در این آموزش ما قصد داریم تا به معرفی افزونه‌ای کاربردی در وردپرس بپردازیم که با استفاده از این افزونه قادر هستید تا امکانی فراهم کنید که در فرم عضویت وردپرس علاوه بر اطلاعات پایه‌ای وردپرس اطلاعات دیگه‌ای را در قالب فیلد متنی، ایمیل، لیست چند انتخابی، متن کوتاه، دکمه‌های رادیویی و… انتخاب کرده و یک فرم حرفه‌ای تر برای خودتون داشته باشید تا آمار و ارقام کاربرانی که در سایت عضو می‌شوند را به دست بیاورید. اگر شما هم به دنبال این هستید تا تغییر و تحولی را در فرم عضویت وردپرس ایجاد کنید تا انتها همراه ما باشید.

افزودن فیلد دلخواه در صفحه ثبت نام وردپرس

افزونه‌ای که قصد معرفی اونو دارم با عنوان Cimy User Extra Fields در مخزن وردپرس به ثبت رسیده و تاکنون تونسته تا بیش از 20.000 نصب فعال و کسب امتیاز 3.2 را ازآن خودش بکنه که با استفاده از این افزونه قادر هستید تا هر نوع فیلد دلخواه برای صفحه عضویت در وردپرس را تعریف کنید تا وقتی کاربران در سایت شما عضو می‌شوند این فیلدها را پر کنند.

 

این افزونه به شما این امکان را خواهد داد تا فیلدهای سفارشی در صفحه عضویت وردپرس را که میتونه به شکل‌های زیر باشه را اضافه کنید تا کاربران هنگام عضویت در وردپرس اونها را پر کنند.

  • فیلد متنی
  • فیلد متن کوتاه
  • فیلد پسورد
  • چک باکس
  • فیلد رادیویی
  • منوی کشویی
  • انتخاب تصویر
  • افزودن آدرس تصویر
  • تاریخ عضویت
  • انتخاب آواتار
  • انتخاب فایل
  • انتخاب تاریخ
  • و…

بعد از نصب و فعال سازی افزونه مشابه تصویر زیر منویی با عنوان Cimy User Extra Fields در بخش تنظیمات پیشخوان سایت وردپرسی شما اضافه خواهد شد. روی این منو کلیک کنید تا به صفحه افزونه هدایت شده و هر نوع فیلد که قصد دارید تا در وردپرس تعریف کنید و کاربران این فیلدها را در هنگام عضویت در سایت تکمیل کنند را بسازید.

 

 

برای شروع کار مشابه تصویر بالا به انتهای صفحه مراجعه کرده و سپس بر اساس توضیحات زیر اقدام به ساخت فیلدهای خودتون بکنید.

نام-مقدار: در این بخش ابتدا یک نام کوتاه برای فیلد خودتون تعیین کنید.

نوع: در این بخش نوع فیلد خودتون را انتخاب کنید. این گزینه میتونه به صورت فیلد متنی باشه تا کاربر متنی در اون تایپ کنه، میتونه شامل یک منوی چندگزینه‌ای یا رادیویی باشه تا گزینه(هایی) را انتخاب کنه، میتونه انتخاب آواتار و آپلود فایل باشه و… که در بالا لیستی از انواع فیلدهای قابل ساخت در این افزونه را مشاهده کردید.

عنوان – توضیح: در این بخش یک عنوان و توضیح کوتاه برای فیلد خودتون انتخاب کنید. عنوان فیلد در بالا نمایش داده شده و سپس توضیحی که برای فیلد تعریف می‌کنید هم در زیر اون نمایش داده میشه تا کاربر را برای پر کردن این فیلد راهنمایی کنید.

قوانین: با استفاده از این بخش هم میتونید تا قوانینی را برای فیلد خودتون تعیین کنید. به عنوان نمونه میتونید تا حداقل و حداکثر کاراکترهایی که در این فیلد وارد میشه را تعیین کنید، اگر فیلد برای ایمیل هستش با انتخاب گزینه چک کردن الگو برای ایمیل کاری کنید تا صرفا محتوای مربوط به آدرس ایمیل در اون قابل تایپ باشه، امکان ویرایش فیلد را به کاربر بدین، به حروف کوچک و بزرگ حساس کنید، فیلد را الزامی کنید و… که هر یک از قوانین به زبان فارسی هستند و میتونید اونها را کنترل کنید. در نهایت بعد از اینکه قوانین را تعیین کردید روی دکمه یک فیلد اضافه کنید کلیک کنید تا فیلد شما اضافه شود. به همین ترتیب سایر فیلدها را هم اضافه کرده و آنها را ذخیره کنید.

 

 

حالا همونطور که در تصویر میبینید فیلدهایی که اضافه شده در فرم ثبت نام نمایش داده میشه و کاربران میتونند تا این فیلدهای را تکمیل کرده و در پروفایل خودشون ذخیره کنند.

 

 

فیلدهایی که توسط این افزونه پر میشن مشابه تصویر بالا در صفحه ویرایش شناسنامه من قابل مشاهده هستند و کاربران قادرند تا این فیلدها را ویرایش و تغییر دهند.

 

 

تنظیمات افزونه افزودن فیلد دلخواه در صفحه عضویت وردپرس

نمایش تمام فیلد ها در ایمیل خوش آمد گویی: با فعال کردن تیک این گزینه فیلدهایی که در صفحه عضویت تعریف کردید در ایمیلی که برای کاربر و مدیریت سایت پس از عضویت یک کاربر ارسال میشه هم نمایش داده خواهد شد.

Show plain text password in the welcome email: با فعال کردن این گزینه رمز کاربر در ایمیل ارسالی برای وی ارسال خواهد شد. البته پیشنهاد می‌کنم از این گزینه استفاده نکنید، چرا که امنیت کاربران در این صورت کاهش پیدا میکند.

فعال سازی ایمیل تایید: با فعال کردن این گزینه امکان تایید ایمیل در هنگام ثبت نام وردپرس فعال شده و کاربران بعد از ثبت نام باید روی لینک فعال‌سازی که در قالب یک ایمیل براشون ارسال می‌کنند کلیک کنند تا اکانتشون فعال شده و قادر به ورود در وردپرس باشند.

فعال کردن تایید فرم: با فعال کردن این گزینه خلاصه‌ای از فیلدهای پرشده به کاربر نشون داده میشه و در نهایت بعد از اینکه همه فیلدها رو به درستی وارد کرده بود میتونه تا با کلیک روی دکمه عضویت ثبت نام خودش را نهایی کند.

با استفاده از فیلد خصوصی سازی صفحه خوش آمد گویی به کاربر جدید هم قادر خواهید بود تا ایمیل خوش آمدگویی را ویرایش کرده و به انتخاب خودتون اونو تغییر بدین تا بعد از ثبت نام برای کاربر ارسال بشه.

هدایت به منبع: با فعال کردن این گزینه هم بعد از اینکه کاربر روی لینک تایید ایمیل کلیک کرد بعد از تایید حساب کاربریش به صفحه‌ای که قبلا در اون بوده هدایت خواهد شد.

 

 

در ادامه میتونید تا امکان استفاده از کپچا گوگل را در این افزونه فعال کنید تا هنگام ثبت نام کاربران در وردپرس از کاربرانی که به عنوان اسپم هستند و اقدام به ثبت نام در سایت می‌کنند جلوگیری کنید. برای نحوه استفاده از این قابلیت آموزش آموزش جلوگیری از ارسال نظرات اسپم در وردپرس را مطالعه کرده و توضیحاتی که برای راه‌اندازی افزونه کپچا در این مقاله ارائه شده را دنبال کنید.

با استفاده از تغییر لوگوی صفحه ی ورود و ثبت نام هم میتونید تا لوگوی دلخواه خودتون را به جای لوگوی پیش‌فرض وردپرس در صفحه عضویت و ورود در وردپرس نمایش دهید.

 

 

اگر از کاربران قدیمی وردپرس باشید حتما خاطرتون هست که در نسخه‌های پیشین هنگام عضویت در وردپرس قابلیت‌هایی مثل سنجش میزان قوی بودن رمز، انتخاب ایمیل به عنوان نام کاربری و… وجود داشت که در نسخه جدید وردپرس این موارد برداشته شدند و اصلا گزینه‌ای برای انتخاب رمز در هنگام ثبت نام نیست و وردپرس خودکار یک رمز برای شما تعیین میکنه، اگر شما هم برای این قابلیت‌ها دلتون تنگ شده و میخواهید ازش استفاده کنید کافیه تا با فعال کردن هر یک از این گزینه‌ها این فیلدها را در فرم عضویت وردپرس نمایش دهید.

امیدوارم این آموزش هم مورد توجه و پسند شما قرار گرفته باشه و با استفاده از اون تونسته باشید تا نسبت به افزودن فیلد دلخواه در صفحه عضویت وردپرس اقدام کنید. اگر در رابطه با این آموزش سوال و یا مشکلی داشتید در بخش دیدگاه‌ها مطرح کنید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشم.

سامانه پشتیبانی نگاه